Dag over Moeilijk Instelbare Epilepsie voor ouders

plaatje 1

SEIN, UMC Utrecht en patiëntenbelangenorganisaties organiseren symposium over Moeilijk Instelbare Epilepsie

Op zaterdag 15 oktober 2016 is een informatie- en ontmoetingsdag voor (ouders van en/of betrokkenen bij) mensen met Moeilijk Instelbare Epilepsie (MIE) onder het motto ‘Samen Verder’. Dit is een dag met veel informatie én met veel mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. In de ochtend worden de deelnemers bijgepraat over ontwikkelingen op het gebied van MIE en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de lunch is er gelegenheid verschillende informatiekramen te bezoeken. In de middag staat in de zes workshops de ontmoeting centraal. Het is daarbij de bedoeling dat deskundigen elkaar ontmoeten en inspireren om ‘sámen verder te komen’. Die deskundigen zijn ervaringsdeskundigen (de deelnemers) en de professionals die betrokken zijn bij de behandeling van en zorg voor mensen met epilepsie.

De dag is mede mogelijk gemaakt door belangenorganisaties Stichting ZIE, Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland (STSN), Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen, Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) en Stichting VeraVitaal Foundation.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Kaart onbeschikbaar

Date(s) - 15-10