UITNODIGING: ZIE elkaar dag… Zorg voor elkaar

Datum: 8 april 2017 10.00 -16.30 uur
Locatie: Restaurant het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15 in Utrecht
Kosten: 12,50 euro per persoon, inclusief lunch en onbeperkt koffie en thee

Op zaterdag 8 april organiseren we onze tweede ZIE elkaar-dag, speciaal voor ouders, begeleiders en betrokkenen van kinderen met epilepsie. Het doel van de dag is elkaar te ontmoeten, te inspireren, en om met nieuwe ideeën naar huis te keren. We gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen waar we in het dagelijks leven als ouder, gezin en betrokkene van kinderen met epilepsie tegenaan lopen.

In het ochtendprogramma staat de vraag centraal hoe de huidige epilepsiezorg beter kan. Maaike Ballieux, moeder van een zoon met epilepsie en voorzitster van onze stichting, vertelt iets over de uitkomsten van het onderzoek naar de waarden van langdurige epilepsiezorg. Zij zal hier ’s middags tijdens een workshop verder uitleg aan geven. Neuroloog Roland Thijs vertelt over het onderzoek naar de Nightwatch. GZ psycholoog en orthopedagoog Willeke van Blarikom gaat in op leren en gedrag bij kinderen met epilepsie.

In de middag staan diverse workshops op het programma die ouders en betrokkenen kunnen ondersteunen bij de zorg en opvoeding van kinderen met epilepsie. We hebben een workshop over gedrag en overprikkeling en de effecten hiervan op school, een workshop over financiële hulpmiddelen (waaronder het pgb), een algemene gespreksgroep om ervaringen te delen, een workshop over veiligheid en epilepsie en een workshop mindfulness. Daarnaast zullen onder andere het Epilepsiefonds (vakantiereizen), het LWOE (epilepsie en onderwijs), de Nightwatch en Vera Vitaal aanwezig zijn met een informatiestand.

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Download hier het definitieve programma (pdf) en meld je aan via onderstaande link.

Aanmelden: t/m 31 maart!! Via dit aanmeldformulier.

(dit gaat naar een online aanmeldformulier van Survey Monkey in een beveiligde omgeving).

De eigen bijdrage graag uiterlijk 31 maart 2017 overmaken op rekeningnummer NL38 KNAB 0725 3659 00 ten name van Stichting ZIE in Hoofddorp onder vermelding van: ZIE elkaar 2017. Na betaling is je aanmelding definitief. De eigen bijdrage bedraagt per deelnemer 12,50 euro. Hiervoor kun je deelnemen aan het gehele programma en krijg je een lunch en koffie en thee gedurende de gehele dag.

Help je mee?
Je kunt ons helpen door ‘reclame’ te maken voor de ZIE elkaar dag. Download hier de flyer (pdf) of deel dit bericht via Facebook of Twitter.

De dag is niet geschikt voor kinderen. Andere verzorgers, begeleiders en opa´s en oma´s zijn van harte welkom.